Header community

Samen sta je sterker

Zo simpel is het. Daarom geloven wij in de kracht van onze community. Je hebt meteen toegang tot onze kennisbank, maar profiteert ook van het netwerk en onze experts. Bovendien vind je in de community allerlei gelijkgestemden om ervaringen mee uit te wisselen en ideeën te delen.

Waarom dan?

Alle leden van de community hebben toegang tot ons kennisplatform. In de bibliotheek hebben we artikelen en documenten verzameld. Je zoekt op thema of onderwerp en download er bestanden. Via het forum stel je vragen en kom je met één druk op de knop rechtstreeks in contact met andere leden voor hulp of een goede discussie.

Foto Waarom dan

Onze activiteiten

Kennis delen en ophalen gaat het beste samen. Daarom organiseren we regelmatig kennisateliers met experts of praktijkbijeenkomsten waar we een bezoek brengen aan een wijk uit onze community . Check de agenda!

24 juni 2024

[Webinar] Organiseren van warmtenetten

In de Transitievisie Warmte komt een warmtenet regelmatig als meest kansrijke optie voor duurzame warmte uit de bus. Toch zien we nu een flink aantal jaar later dat het aantal gerealiseerde warmtenetten beperkt is. Hoe komt dat? En hoe kunnen we versnellen?

25 juni 2024

[Webinar] Lokaal samenwerken in de warmtetransitie

Samenwerkingen tussen bewonerscollectieven, energiecoöperaties en gemeenten zijn hard nodig in de energie- en warmtetransitie. Maar zulke nieuwe vormen van samenwerken roepen in de praktijk nogal eens wat juridische vragen op. Op 25 juni krijg je de antwoorden.

27 juni 2024

[Webinar] Samenwerken met marktpartijen

Welke bedrijven kunnen het beste mijn huis verduurzamen? Welke leveranciers kan je me aanraden? Deze en andere vragen over marktpartijen krijgen energiecoaches vrijwel dagelijks. In dit webinar gaan we hierover met elkaar in gesprek.

Bewegwijzering

Wat is jouw stip?

Wijk van de Toekomst is er voor iedereen die energie wil steken in een positieve, duurzame toekomst. Wat je stip op de horizon ook is. Dus ben je je nog aan het verdiepen in de materie? We hebben volop informatie. Wil je in de wijk aan de slag met warmtepompen? Kom erbij. Ben je ambtenaar en heb je doelstellingen vanuit de gemeente? Sluit je aan. Help mee onze community te laten groeien. Aanmelden is een eitje.