Header-home
25 april 2024

Waarom zetten we nog in op warmtenetten?

Een webinar van Fakton

Dit is een externe bijeenkomst georganiseerd door Fakton Energy.

Het zijn roerige tijden in warmteland. Dagelijks worden we geconfronteerd met kritische geluiden in de media over de betaalbaarheid van warmtenetten. Sociale huurders met stadswarmte betalen honderden euro’s meer, ondanks belofte: “We zijn genaaid”, luiden koppen. En ook: “We hebben geen verhaal wat eerlijk en helder is”.

Maar laten we tegelijkertijd niet overhaast oordelen. Waarom blijven we nog inzetten op de ontwikkeling van warmtenetten? Is het niet verstandiger om te wachten of zelfs te stoppen?

In het Webinar op 25 april geven Roy Hendriks (director bij Fakton Energy) en Saskia Geerts (senior consultant bij Fakton Energy) antwoord op de bovenstaande vragen.

Datum

25 april 2024

Tijd

12:00-12:30 u

Locatie

Online

Meer agenda items?

28 mei 2024

Bijeenkomst Mei Monumenten Maand

We krijgen vanuit de community de afgelopen maanden steeds vaker signalen dat er behoefte is aan uitwisseling op het vlak van verduurzaming van monumentale wijken. Daarom organiseren wij in de Maand Mei een mooie bijeenkomst rondom het thema Monumenten!

30 mei 2024

[Community of Practice] Energie in de Wijk

Het succesvol organiseren van de energie- en warmtetransitie in wijken blijkt lastig. Eén van de redenen is de complexiteit van interne processen die slecht aansluiten bij bewoners. Daarom doen verschillende onderwijsinstellingen gezamenlijk onderzoek met gemeenten. Doe jij mee?

10 juni 2024

[Kennisatelier] Gelders Warmte Infrabedrijf

Op maandag 10 juni staat er een kennisatelier met het Gelders Warmte Infrabedrijf op het programma. Als publieke partner werkt het GWIB samen met Gelderse ​gemeenten ​aan het op schaal ontwikkelen, realiseren en exploiteren ​van publieke, collectieve warmtenetten. ​