wim-van-t-einde-4O4btebOhWE-unsplash
28 mei 2024

Bijeenkomst

Mei Monumenten Maand

We krijgen vanuit de community van Wijk van de Toekomst de afgelopen maanden steeds vaker signalen dat er behoefte is aan uitwisseling op het vlak van verduurzaming van monumentale wijken. Zoals je weet: wij faciliteren graag en zijn dus aan de slag gegaan. En wat is er passender dan in de Maand Mei een mooie bijeenkomst te organiseren rondom het thema Monumenten!

Bijeenkomst Mei Monumenten Maand 
Graag nodigen wij mensen uit voor een ontmoeting met vakgenoten die in de praktijk bezig bent met de verduurzamingsopgave van monumenten. Centraal tijdens deze sessie staan netwerk, kennisuitwisseling en praktijkervaringen. We nodigen naast collega’s uit andere gemeenten, die betrokken zijn bij de verduurzaming van monumentale wijken, ook experts uit.

Goed om te weten
De bijeenkomst vindt op dinsdag 28 mei plaats bij Halte 2030, Oude kraan 72 in Arnhem (om de hoek van het Centraal Station Arnhem). We starten om 16 uur en sluiten uiterlijk 19 uur af. Voor drankjes en een warme maaltijd wordt gezorgd.

Voor deze bijeenkomst hebben we gericht mensen en experts uitgenodigd. Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan aan via de aanmeldknop. Of weet jij nog mensen die we absoluut moeten betrekken? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar kim@wijkvandetoekomst.nl.

Datum

28 mei 2024

Tijd

16.00-19.00 uur

Locatie

Halte 2030, Arnhem

Meer agenda items?

23 mei 2024

[Webinar] Aan de slag met je lokale ondersteuningsstructuur

Er komt weer een nieuw DoeTank webinar aan!🚀 Ben jij als gemeenteambtenaar verantwoordelijk voor het ondersteunen van woningeigenaren die hun woning willen verduurzamen? Of ben je met dit thema bezig vanuit je rol bij een bewonersinitiatief of energieloket? Meld je dan aan!

30 mei 2024

[Community of Practice] Energie in de Wijk

Het succesvol organiseren van de energie- en warmtetransitie in wijken blijkt lastig. Eén van de redenen is de complexiteit van interne processen die slecht aansluiten bij bewoners. Daarom doen verschillende onderwijsinstellingen gezamenlijk onderzoek met gemeenten. Doe jij mee?

10 juni 2024

[Kennisatelier] Gelders Warmte Infrabedrijf

Op maandag 10 juni staat er een kennisatelier met het Gelders Warmte Infrabedrijf op het programma. Als publieke partner werkt het GWIB samen met Gelderse ​gemeenten ​aan het op schaal ontwikkelen, realiseren en exploiteren ​van publieke, collectieve warmtenetten. ​