Header-home
16 november 2023

GEA-netwerkontmoeting

In gesprek over netcongestie

Dit is een externe bijeenkomst georganiseerd door GEA.

 

Een ‘private energy network‘, ‘slimme laadpalen’ en ‘nul-op-de-meter’ met eigen opwek. Het zijn oplossingen die horen bij het bedrijventerrein dat adequaat omgaat met netcongestie, elektrificatie, de eigen energievoorziening, onderlinge buffering of nieuwbouw. Oplossingen die hechte samenwerking vragen én om individuele bedrijven die hun nek uitsteken. Zo is er Royal Reesink op de Ecofactorij in Apeldoorn. Een distributeur van hoogwaardige landbouwmachines. Zij steken al jaren hun nek uit voor energiebesparing, eigen opwek en CO2-reductie. Op 16-11 delen ze hun ervaringen.

 

Datum

16 november 2023

Tijd

15.30-17.00 uur

Locatie

Ecofactorij, Apeldoorn

Meer agenda items?

28 november 2023

Praktijkbijeenkomst: Dieren-West

Het Wijktransitieplan (WUP) is opgesteld voor de wijk Dieren-West. Hiermee is gemeente Rheden de eerste van Nederland (?!) met een WUP. De community van Wijk van de Toekomst is op 28 november van harte uitgenodigd. Kom jij ook?

30 november 2023

Masterclass Energietransitie, armoede en gedrag

Sinds de zomer van 2021 zijn de energieprijzen tot duizelingwekkende hoogten gestegen. Tegelijkertijd heeft Nederland plannen om van fossiele brandstoffen over te stappen op duurzame energie. Ook dit jaar organiseert Platform31 in samenwerking met het ministerie van BZK en RVO de masterclass Energietransitie, Armoede en Gedrag.

6 december 2023

De Top van Onderop

Op weg naar een duurzame toekomst: dat vergt veel grote en kleine stappen. Het bruist in de samenleving van de initiatieven en activiteiten. Dat wordt getoond op de Top van Onderop. Kom op woensdag 6 december naar theater Spant! in Bussum.