14 juni 2023 09:00 uur t/m 12:30 uur Basecamp, Nijverheidsweg 16a, 3534 AM, Utrecht
Overige bijeenkomsten

Het blijkt een weg vol kuilen en hobbels: het verduurzamen van wijken en buurten. Tijdens ‘De Shift IV: succesvol samenwerken in de energietransitie’ op 13 april zoomden we in op ervaringen uit vier verschillende wijken. In deze workshop bouwen we voort op deze lessen. Wat leerden gemeenten, bewonersinitiatieven, woningcorporaties en netbeheerders? En hoe kun jij deze ervaringen toepassen in je eigen wijk of buurt?

Op 14 juni zet Stroomversnelling deze lessen op een rij en kun je je eigen inzichten en ervaringen spiegelen. Tijdens dit live event ga je concreet aan de slag onder begeleiding van Niels Rood, Klaas Vegter en Dieke Schutjens. Je krijgt inzicht in waar jouw wijk staat, welke vervolgstappen je kunt zetten en hoe je kunt bijsturen. Dat doen we aan de hand van de methodiek van het Wijkkompas. Daarnaast is er tijdens deze workshop voldoende gelegenheid om informeel kennis en ervaringen uit te wisselen. 

Dit evenement is voor gemeenten, bewonersinitiatieven, woningcorporaties en netbeheerders die in de praktijk bezig zijn met het verduurzamen van wijken en buurten.

Programma

  • 9.00 uur – Inloop
  • 9.30 uur – Start inhoudelijk programma
  • 11.45 uur – Lunch
  • 12.30 uur – Einde workshop

Aanmelden

Meld je aan via deze link.